VeterinaryCare

Aandacht voor de ontwikkeling van dierenartsen en paraveterinairen.

Wij geloven dat het doorontwikkeling van Paravaterinairen en Dierenartsen bijdraagt aan hun werkgeluk én het verbeteren van hun prestaties. Middels diverse traineeships traint en begeleidt VeterinaryCare hen zodat zij zich zowel persoonlijk als ook vakinhoudelijk kunnen verbreden en verdiepen. Op deze manier dragen onze zorgverleners bij aan een meer efficiëntere en doelmatigere praktijkvoering, waardoor de dierenartspraktijk de geleverde zorg in staat is te verbeteren.

Ik ben paravaterinair of dierenarts en ben benieuwd naar het werken bij VeterinaryCare!

Leuk dat we je interesse hebben mogen wekken! We komen graag met je in contact om eens kennis te maken. We bieden je als Paraveterinaire of Dierenarts een traineeship dat bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, waardoor jij in staat bent jouw kennis te verbreden en gelukkiger te zijn op jouw werk.

Ik ben praktijkhouder en opzoek naar tijdelijk of structurele personele ondersteuning.

VeterinaryCare biedt u zowel de mogelijkheid om tijdelijk als ook structureel Paravaterinairen en Dierenartsen in te huren. Al onze zorgverleners zijn bij ons in dienst en volgen een traineeship om zichzelf verder te ontwikkelen. Benieuwd naar hoe we uw dierenartspraktijk kunnen helpen? Wij komen graag, geheel vrijblijvend, met u in contact om samen te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Vul het formulier hieronder in, zodat we met u in contact kunnen komen.

©2023 Veterinarycare.nl