Onze diensten

Veterinaire zorgprofessionals de kans te geven zichzelf te ontplooien, zodat zij een carrière lang gelukkig zijn. Dat is onze ambitie.

Op zoek naar medewerkers voor uw dierenpraktijk?

Altijd dezelfde medewerker gedurende de gehele plaatsing.

VeterinaryCare biedt afgestudeerde professionals.

U draagt bij aan de ontwikkeling van enthousiaste professionals.

Neem contact op met Babette

Heeft u een tijdelijk of structureel probleem? Laat het ons weten!

Graag komen we langs voor een kop koffie, zodat wij samen door een persoonlijke en betrokken aanpak de juiste oplossing gaan vinden. Tot snel!

Babette de Kuijper

Accountmanager
tel:+31 6 18 57 48 58

VeterinaryCare op Locatie – Paraveterinairen

In het Verbredingstraject van de Paraveterinairen gaat VeterinarCare, naast de persoonlijke ontwikkeling, aan de slag met vaardigheden en technische skills. Door de ervaringsverbreding daarnaast te combineren in het traject, ontplooien wij de Paraveterinair+ die een carrière lang gelukkig blijft en eventueel uitstroomt in uw praktijk.

VeterinaryCare op Locatie - Dierenartsen

Gedurende het tweejarige Verbredingstraject of het driejarige Verdiepingstraject combineren onze dierenartsen ervaringsverbreding met persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping. Samen met u stemmen we de periode en het aantal uur per week af. Zo zorgen we ervoor dat u de ondersteuning krijgt die uw team nodig heeft.

Timothy

Oprichter VeterinaryCare

Het verhaal van oprichter Timothy

Mijn naam is Timothy Hoolhorst en ben de oprichter van CareAbout en VeterinaryCare

In 2013 begon ik met de studie Geneeskunde te Utrecht, maar na de eerste drie jaar had ik het gevoel dat ik iets miste. Tijdens mijn junior coschappen kwam ik er al snel achter dat de huidige manier van werken mij frustreerde. Ik was geneeskunde gaan studeren om iets te kunnen betekenen voor mensen.

Meer lezen

Na mijn bachelor Geneeskunde, ben ik een Master Bedrijfskunde gaan doen in Nijmegen. Tijdens mijn master ben ik veel gaan werken als doktersassistent in huisartspraktijken. Toen besefte ik hoe en waarom de huidige werkwijzen ertoe hebben geleid dat de tijd en aandacht voor de patiënt naar de achtergrond is verdwenen.

In 2017 heb ik daarom CareAbout opgericht en besloten de droom om dokter te worden achter me gelaten. Sindsdien is het mijn missie om zorgverleners de kans te geven zichzelf te ontplooien.

In 2021 kwam ik Casper tegen bij CareAbout tijdens een project. Zijn ambitie sprak mij aan, waardoor we samen medio 2021 VeterinaryCare zijn begonnen.

Casper

Oprichter VeterinaryCare

Het verhaal van Dierenarts Casper

Ik vond het tijdens mijn studie diergeneeskunde fascinerend om te zien met hoeveel toewijding dierenartsen en paraveterinairen werken in verschillende dierenartsenpraktijken, stuk voor stuk unieke bedrijven waar kennis, kunde en de juiste apparatuur samenkomen om dieren zo goed mogelijk te behandelen.

Meer lezen

Tegelijkertijd zag ik ook dat er veel kansen onbenut blijven in praktijken, doordat niet al het personeel optimaal ingezet wordt: dierenartsen doen veel taken waar juist paraveterinairen voor opgeleid zijn, terwijl de dierenarts al overloopt van het werk en de paraveterinair juist dolgraag extra uitdagingen aan zou willen gaan.

Ik geloof erin dat iedereen gelukkiger zou kunnen zijn in zijn/haar werk én we efficiënter zouden kunnen werken wanneer we veterinair personeel de juiste training geven. Dat is dan ook precies wat we bij VeterinaryCare doen. Zo dragen wij bij aan betere veterinaire zorg en gelukkiger personeel in onze sector.

 

Het Ontplooiingstraject nader uitgelegd

Alle professionals zijn volwaardig gediplomeerd, alleen doen zij daar graag nog een schepje boven op middels het volgen van één van de Ontplooiingstrajecten. In onze trajecten staan altijd drie pijlers centraal: ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping.

Na afloop van het traject bieden wij u de mogelijkheid de professional kosteloos over te nemen. Het is immers onze ambitie dat zij een carrière lang gelukkig zijn en dat kan het beste op de plek waar dat voor de professional het beste past. Middels de Ontlooiingstrajecten faciliteren we deze zoektocht en verbreden we hun vaardigheden. Wanneer één van onze collega’s succesvol bij u uitstroom, is dat iets waar wij enorm trots op zijn!

Ervaringsverbreding

Door ervaring op te doen in verschillende praktijken ontdekken onze professionals wat het best bij ze past en waar ze het gelukkigst van worden. Ook zorgt dit voor veel kruisbestuiving in kennis en vaardigheden. Onze opdrachten zijn voor langere tijd, waardoor u continuïteit heeft in uw team en de zorgverlener echt onderdeel kan worden van het team.

Persoonlijke ontwikkeling

In samenwerking met een coachingsorganisatie heeft VeterinaryCare een coachprogramma opgezet voor Paraveterinairen en Dierenartsen. Middels de Ontplooiingsgesprekken en de Online VeterinaryCareAcademy focussen we op persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn in het vak.

Kennisverdieping

De basis voor het goed kunnen uitoefenen van je vak, is de benodigde kennis. Echter, wanneer je verder gaat dan de basis, wordt het uitoefenen van je professie alleen maar leuker. Middels de Aandachtsavonden Verdiepingsdagen, Persoonlijke budgetten en de Online VeterinaryCareAcademy gaat de zorgverlener in deze derde pijler aan de slag met het verdiepen van zijn of haar kennis.

Partners van VeterinaryCare

Evidensia
Anicura

Download brochure: VeterinaryCare voor praktijken

Neem contact met ons op!

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met jou op te nemen.