Over ons

Door veterinaire zorgprofessionals te helpen hun carrière lang gelukkig te zijn, zorgen we voor de toekomst.

Uit de praktijk ...

VeterinaryCare is opgericht door mensen uit de praktijk. In samenwerking met dierenarts Casper en met de ervaring van

CareAbout zijn we in staat dagelijks onze zorgverleners en opdrachtgevers te ondersteunen.

Wat wij dagelijks doen ...

Middels de Ontplooiingstrajecten van VeterinaryCare combineren onze Paraveterinairen en Dierenartsen ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping.

Tijdens de trajecten werken onze zorgverleners bij verschillende opdrachtgevers voor langere tijd, waardoor onze opdrachtgevers continuïteit hebben in het team én bijdragen aan het verder ontwikkelen van talent.

Onze missie ...

Het is onze ambitie om onze zorgprofessionals de kans te bieden zichzelf te ontwikkelen tot toekomstbestendige zorgprofessionals.

Op deze manier reduceren we de uitstroom en dragen we, samen met onze opdrachtgevers, bij aan het verbeteren van de veterinaire zorg. Een goede organisatie, in combinatie met de juiste zorgverleners is immers de basis voor het leveren van de beste zorg.

Ons team

Timothy

Directeur en oprichter

Casper

Oprichter

Demi

People Manager

Vincent

Recruiter

Evi

Recruiter

Babette

Accountmanager

Marloes

People Manager

Femke

Academy Manager

Frans

Accountmanager

Het verhaal van Casper

Ik vond het tijdens mijn studie diergeneeskunde fascinerend om te zien met hoeveel toewijding dierenartsen en paraveterinairen werken in verschillende dierenartsenpraktijken, stuk voor stuk unieke bedrijven waar kennis, kunde en de juiste apparatuur samenkomen om dieren zo goed mogelijk te behandelen.

Tegelijkertijd zag ik ook dat er veel kansen onbenut blijven in praktijken, doordat niet al het personeel optimaal ingezet wordt: dierenartsen doen veel taken waar juist paraveterinairen voor opgeleid zijn, terwijl de dierenarts al overloopt van het werk en de paraveterinair juist dolgraag extra uitdagingen aan zou willen gaan.

Ik geloof erin dat iedereen gelukkiger zou kunnen zijn in zijn/haar werk én we efficiënter zouden kunnen werken wanneer we veterinair personeel de juiste training geven. Dat is dan ook precies wat we bij VeterinaryCare doen. Zo dragen wij bij aan betere veterinaire zorg en gelukkiger personeel in onze sector.

Kernwaarden

We zijn eerlijk en transparant. Wat we afspreken komen we na. We willen iets veranderen in Nederland en dat kan niet op een enkele dag. We investeren daarom beiderzijds in een langdurige samenwerking.

Het verhaal van Timothy

In 2013 begon ik met de studie Geneeskunde te Utrecht, maar na de eerste drie jaar had ik het gevoel dat ik iets miste. Tijdens mijn junior coschappen kwam ik er al snel achter dat de huidige manier van werken mij frustreerde. Ik was geneeskunde gaan studeren om iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik had echter het gevoel dat de huidige manieren van werken dat niet mogelijk gingen maken. Ik besloot aanvullend een master bedrijfskunde te doen om meer van het bedrijfsmatige in de zorg te begrijpen.

Tijdens mijn master ben ik veel gaan werken als doktersassistent in huisartspraktijken en werkte ik regelmatig achter de schermen in de apotheek. Toen besefte ik hoe en waarom de huidige werkwijzen ertoe hebben geleid dat de tijd en aandacht voor de patiënt naar de achtergrond is verdwenen.

In 2017 heb ik daarom CareAbout opgericht en besloten de master geneeskunde te laten voor wat het is en de droom om dokter te worden achter me gelaten. Sindsdien is het mijn missie om de aandacht voor de mens in de patiënt terug te brengen in de zorg en op die manier wél iets te kunnen betekenen voor mensen op een schaal die ik als individuele arts nooit had kunnen bereiken.

Op zoek naar medewerkers voor uw dierenpraktijk?

Altijd dezelfde medewerker gedurende de gehele plaatsing.

VeterinaryCare biedt afgestudeerde professionals.

U draagt bij aan de ontwikkeling van enthousiaste professionals.

Neem contact op met Babette

Heeft u een tijdelijk of structureel probleem? Laat het ons weten!

Graag komen we langs voor een kop koffie, zodat wij samen door een persoonlijke en betrokken aanpak de juiste oplossing gaan vinden. Tot snel!

Babette de Kuijper

Accountmanager
tel:+31 6 18 57 48 58

Download brochure: VeterinaryCare voor praktijken