Over ons

Waarom wij bestaan

Zoals zorgverleners graag mensen helpen, is het onze passie om zorgverleners te ondersteunen. Het is daarom de missie van VeterinaryCare om door middel van onze persoonlijke Groeiplannen onze gediplomeerde zorgverleners te helpen groeien. Zowel professioneel als persoonlijk! Deze Groeiprogramma’s zorgen er vervolgens voor dat onze zorgverleners, opdrachtgevers kunnen helpen om goede zorg te blijven bieden.

De basis van VeterinaryCare

We werken in de zorg omdat we een passie hebben voor het helpen van anderen. Het is onze roeping en datgene wat ons met elkaar verbindt! We vinden voldoening in het contact met mensen en we werken daarbij graag samen met andere collega zorgverleners.

Medische (vakinhoudelijke) kennis boeit en interesseert en we zetten het in om onze bijdrage te kunnen leveren. De waardering die we ontvangen wanneer we iemand zo goed mogelijk hebben kunnen helpen, is waar we energie van krijgen! Tegelijkertijd biedt het werken in de zorg constant variatie én uitdagingen, aangezien deze sector zich voortdurend vernieuwt.

Wat we in de wereld om ons heen zien gebeuren

We zien en ervaren dat de veranderingen in de sector er echter voor zorgen dat deze drijfveren niet altijd meer volledig tot uiting kunnen komen. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Dat geldt gedurende de gehele loopbaan, en zeker aan het begin van een carrière.

Het is belangrijk om zelfvertrouwen te voelen in je werkzaamheden omdat dit een positieve impact heeft op je werkplezier. We geloven dat passende groeiprogramma’s ervoor zorgen dat zorgverleners de persoonlijke begeleiding krijgen die ze nodig hebben, de juiste ervaringen biedt en de mogelijkheid geeft om zichzelf vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat zorgverleners de (toekomstige) uitdagingen van de zorg aankunnen.

Wat we dagelijks doen

Persoonlijke Groeiprogramma’s

Middels de persoonlijke Groeiprogramma’s, biedt VeterinaryCare haar zorgverleners dagelijks een combinatie van ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vak-inhoudelijke ontwikkeling!

Detachering voor opdrachtgevers

Door middel van detachering van onze zorgverleners helpen we zorgorganisaties bij onderbezetting. VeterinaryCare ondersteunt huisartsenpraktijken en apotheken door heel Nederland met gediplomeerde zorgverleners, zodat onze opdrachtgevers een goede bezetting hebben om goede zorg te kunnen blijven leveren!

Werken bij VeterinaryCare

  • Een persoonliijk Groeiplan, met persoonlijke begeleiding
  • Vak-inhoudelijke en persoonlijke groei, afgestemd op jouw behoeften
  • Ervaringsverbreding, middels het werken bij verschillende praktijken
  • Mogelijkheid voor een lease-auto en een passend salaris
Frans - CareAbout

Frans Apperloo

AccountManager Farmacie

Dionne van der Wiel

Manager Zorgverleners Apothekersassistenten

Roos van Leeuwen

Manager Zorgverleners Doktersassistenten

Babette de Kuijper

Manager Zorgverleners Paraveterinairen
Timothy - CareAbout

Timothy Hoolhorst

Oprichter

Demi Drost

Rowan Stapels

Administratief medewerker

Blogs & nieuws

Artikelen

Onze partners

Wij werken samen met ...