Werken als Paraveterinair

Een persoonlijk groeiplan op basis van jouw behoeften

VeterinaryCare helpt jou graag in jouw groei! Samen met jouw manager maak jij je eigen Groeiplan. Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt.
VeterinaryCare staat klaar om jou te helpen ontdekken wat bij je past en welke groei jij wil realiseren. We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw behoeften en te begrijpen wat jij belangrijk vind.

Omdat we jou graag helpen

Iedere zorgverlener heeft een eigen ambitie. Middels onze persoonlijke Groeiplannen combineren we ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vak-inhoudelijke verdieping, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw ambities.

In het Groeiplan heb jij de mogelijkheid om aan te geven waar jij behoefte aan hebt en waar je wel of geen gebruik van wil maken.

Wie zijn wij?

Toegankelijk, mee-denkend en no-nonsense. Drie woorden waarmee we onszelf graag aan je voorstellen. Bij VeterinaryCare denken we graag in wat er wel kan en hoe we iedereen het beste kunnen helpen.

Werken bij VeterinaryCare

  • Vaste baan, met vaste uren (flexcontracten mogelijk, indien gewenst)
  • Mogelijkheid voor een lease auto
  • Persoonlijke begeleiding en een persoonlijk Groeiplan
  • Nascholingsbudget en mogelijkheid tot bijwonen van intern onderwijs

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij als zorgverlener gezien wordt. Je hebt daarom bij VeterinaryCare altijd je eigen manager die samen met jou kijkt waar jij behoefte aan hebt. Middels onder andere onze Groeigesprekken, helpen we jou in je persoonlijke groei.

Ervaringsverbreding

Als Paraveterinair bij VeterinaryCare heb je de mogelijkheid om op verschillende werkplekken aan de slag te gaan in jouw vakgebied. Opdrachten zijn hierbij gemiddeld genomen tussen de 3 en 12 maanden. Je werkt dus via VeterinaryCare bij verschillende opdrachtgevers. Dit noemen we detacheren. Dit zorgt ervoor dat jij groeit in je ervaring!

Vak-inhoudelijke verdieping

We organiseren iedere maand Onderwijsavonden en bieden je een groeibudget. Je kunt hier gebruik van maken, afhankelijk van jouw wensen. Niks is verplicht.

Aangenaam kennis te maken!

Het kennismakingsproces

Telefonische kennismaking

Wie ben jij en waar ben jij naar opzoek?

Kennismaking op ons kantoor

We willen jou graag beter leren kennen, zodat we je goed kunnen helpen.

Je krijgt een contract aangeboden

zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan bieden we je een contract aan!

Tekenen van je contract

Tijd om te vieren dat je een nieuwe baan hebt én de kans krijgt verder te gaan groeien!

Onboarding

Na het tekenen van je contract, gaan we voor je aan de slag. Hoe dit eruit ziet, is persoonlijk en op maat gemaakt!

Start

Na het tekenen van je contract, gaan we voor je aan de slag. Hoe dit eruit ziet, is persoonlijk en op maat gemaakt!

Startdag(en)

Tijdens je eerste kwartaal, nodigen we je nog een keer uit voor onze startdag(en).

In april 2022 ben ik begonnen met werken bij VeterinaryCare als paraveterinair. Ik was opzoek naar meer uitdaging en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit heb ik hier zeker gevonden.

Ik vind het ontzettend leuk om op verschillende plekken door het land te werken en verschillende praktijken te kunnen ondersteunen. Samen met mijn Manager kijken we naar mijn persoonlijke leerdoelen en worden er opdrachten gezocht die hierbij aansluiten.

Door de verschillende opdrachtgevers doe ik snel verschillende ervaringen op, ik werk aan mijn persoonlijke doelen en daarnaast wordt er vanuit VeterinaryCare ook nog eens aandacht gegeven aan het bijscholen van vakinhoudelijke kennis.

Het contact met mijn manager is gemakkelijk, ik kan altijd even bellen of een berichtje sturen bij vragen of als ergens persoonlijk mee zit. Om zin in je werk te houden is waardering voor wat je bijdraagt erg belangrijk. Dit laten ze bij CareAbout / VetenaryCare zeker merken en dat geeft voldoening aan je werk.

Esmee Veldhuis,
Paraveterinaire