Werken bij

Werken bij VeterinaryCare

VeterinaryCare staat klaar om jou te helpen ontdekken wat bij je past en welke groei jij wil realiseren. We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw behoeften en te begrijpen wat jij belangrijk vind.
Iedere zorgverlener heeft een eigen ambitie. Middels onze persoonlijke Groeiplannen combineren we ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vak-inhoudelijke verdieping, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw ambities. In het Groeiplan heb jij de mogelijkheid om aan te geven waar jij behoefte aan hebt en waar je wel of geen gebruik van wil maken.

Wie zijn wij?

Toegankelijk, mee-denkend en no-nonsense. Drie woorden waarmee we onszelf graag aan je voorstellen. Bij VeterinaryCare denken we graag in wat er wel kan en hoe we iedereen het beste kunnen helpen.

Werken bij VeterinaryCare

  • Vaste baan, met vaste uren (flexcontracten mogelijk, indien gewenst)
  • Mogelijkheid voor een lease auto
  • Persoonlijke begeleiding en een persoonlijk Groeiplan
  • Nascholingsbudget en mogelijkheid tot bijwonen van intern onderwijs

Aangenaam kennis te maken!

Het kennismakingsproces

Telefonische kennismaking

Telefonische kennismaking: Wie ben jij en waar ben jij naar opzoek?

Kennismaking op ons kantoor

Kennismaking op ons kantoor: We willen jou graag beter leren kennen, zodat we je goed kunnen helpen.

Je krijgt een contract aangeboden

Je krijgt een contract aangeboden: zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan bieden we je een contract aan!

Tekenen van je contract

Tijd om te vieren dat je een nieuwe baan hebt én de kans krijgt verder te gaan groeien!

Onboarding

na het tekenen van je contract, plannen we een onboardingsgesprek in. Hierbij leggen we nog een aantal praktische zaken uit.

Start

Na het tekenen van je contract, gaan we voor je aan de slag. Hoe dit eruit ziet, is persoonlijk en op maat gemaakt!

Startdag(en)

Tijdens je eerste kwartaal, nodigen we je nog een keer uit voor onze startdag(en).

In april 2022 ben ik begonnen met werken bij VeterinaryCare als paraveterinair. Ik was opzoek naar meer uitdaging en mogelijkheden tot ontwikkeling. Dit heb ik hier zeker gevonden.

Ik vind het ontzettend leuk om op verschillende plekken door het land te werken en verschillende praktijken te kunnen ondersteunen. Samen met mijn Manager kijken we naar mijn persoonlijke leerdoelen en worden er opdrachten gezocht die hierbij aansluiten.

Door de verschillende opdrachtgevers doe ik snel verschillende ervaringen op, ik werk aan mijn persoonlijke doelen en daarnaast wordt er vanuit VeterinaryCare ook nog eens aandacht gegeven aan het bijscholen van vakinhoudelijke kennis.

Het contact met mijn manager is gemakkelijk, ik kan altijd even bellen of een berichtje sturen bij vragen of als ergens persoonlijk mee zit. Om zin in je werk te houden is waardering voor wat je bijdraagt erg belangrijk. Dit laten ze bij CareAbout / VetenaryCare zeker merken en dat geeft voldoening aan je werk.

Esmee Veldhuis,
Paraveterinaire

Onze partners

Wij werken samen met ...