Werken bij VeterinaryCare

Wil jij je na jouw opleiding Paraveterinair verder blijven ontwikkelen in een aantal verschillende praktijken en hierbij taken overnemen van de Dierenarts?
Het Verbredingstraject van VeterinaryCare biedt jou de kans om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen door middel van ervaringsverbreding, kennisverdieping en coaching.

Zorgend voor de toekomst, jouw toekomst. Wij geloven in een carrière lang gelukkig zijn. Wij geloven dat jezelf blijven ontwikkelen bijdraagt aan jouw werkgeluk. Ook geloven wij dat je aan het begin van je carrière niet één dierenartspraktijk hoeft te kiezen, maar je vanuit een vast dienstverband in verschillende praktijken ervaring op mag doen. In deze praktijken is het streven je bezig te houden met hetgeen waarvoor je bent opgeleid en daarnaast taken over te nemen van de Dierenarts. Zo ontwikkel jij je tot een Paraveterinair-plus. De drie pijlers Persoonlijke ontwikkeling, Kennisverdieping en Ervaringsverbreding staan bij ons centraal. Zorgen voor jouw toekomst is onze ambitie.

Heb jij ook deze ambitie? Dan lijkt het ons leuk om met jou kennis te maken.

Verbredingstraject
Paraveterinair

Het Verbredingstraject biedt jou de kans om te ontdekken waar jij gelukkig wordt én we vergroten je medische en communicatieve vaardigheden.

Verbredingstraject
Dierenarts

Het Verbredingstraject biedt jou de kans om te ontdekken waar jij gelukkig wordt én jezelf verder te ontwikkelen.

Verdiepingstraject Dierenarts

Het Verdiepingstraject biedt jou de kans om jouw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en jouw ervaring in te zetten in de praktijk.

Maak kennis met onze People Manager Demi!

Samen met jou kijk ik naar een passende baan bij VeterinaryCare en begeleid ik jou in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met veel plezier werk ik alweer ruim twee jaar bij CareAbout en VeterinaryCare, waar ik iedere dag nog leer. Zo blijf ook ik mijzelf constant ontwikkelen!

Lijkt het je leuk verder in gesprek te gaan? Neem dan contact op met onze recruiter Evi, want wij maken graag kennis met jou!

e.timmerman@veterinarycare.nl
06 – 40 96 31 62.

Sollicitatieproces

VeterinaryCare test
Doe de VeterinaryCare: past VeterinaryCare bij jou én pas jij bij VeterinaryCare?
Telefonische kennismaking
Wie ben jij als Paraveterinair en waar ben je naar op zoek?
Kennismaking op ons kantoor
We willen jou beter leren kennen. Wat is jouw visie op de dierenzorg?
Tekenen van je contract
Tijd om te vieren dat je een nieuwe baan hebt én jezelf verder gaat ontwikkelen!
Startdag
Kennismaking met VeterinaryCare en jouw collega’s. Tijdens de trainingsdagen zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor jouw eerste opdracht.
Start!
Met goede voorbereiding en een goed gevoel begin je jouw eerste dag. Veel plezier!